„Noriu dabar“

Žmonės nori turėti daug ir dabar. „Noriu pinigų. Noriu didelio ir gražaus namo, gražaus automobilio, didžiausio ir geriausio pramogų centro. Noriu visa tai turėti, nes esu to vertas.“ Nors dabartinė bankų kredito sistema leidžia mums įsigyti daiktus dabar, o sumokėti už juos vėliau, tačiau ekonominės realijos tokios, jog vieną dieną paaiškėja, kartais net labai skausmingai, kad negalime pirkti daugiau, negu sugebame uždirbti. Šią paprastą tiesą mums negailestingai primena augantys procentai. Kad pasiektume tikslą, negana vien sunkiai plušėti.

Kai šiandien taip greitai keičiasi technologijos, o globalizuotoje rinkoje didėja konkurencija, mes ne tik privalome būti labai išsilavinę – diena iš dienos turime mokytis ir nuolat atskleisti vis naujas savo galimybes. Mums reikia nuolat mokytis, kad nesiremtume jau pasenusiomis žiniomis. Įvairiausio rango vadovai reikalauja vis geresnių rezultatų, ir tam yra svarių priežasčių, iš kurių svarbiausia – žiauri konkurencija. Auganti gamyba yra šiandieninė realybė ir materialinės gerovės pamatas, tačiau tikra sėkmė aplanko tuos, kurie puoselėja dvasines vertybes. Galbūt jums pavyks įvykdyti gamybos planus, tačiau svarbiausia, ar jūsų atliekamas darbas liks prasmingas po vienerių, penkerių ar dešimties metų.

Mūsų pramoninė kultūra ir Volstritas siekia rezultatų šiandien. Tačiau būtina laikytis pusiausvyros principo: suderinti šiandieninius poreikius ir plėtoti galimybes, kurios padėtų mums siekti sėkmės rytoj. To paties principo turite paisyti rūpindamiesi sveikata, santuoka, šeima, bendruomene.

noriu dabar

Pažymėta:, , , , , ,

Parašykite komentarą

Krištoliniai deimantai

Gyvai apie gyvenimą

Konspirologija

Lietuviškas konspiracijos teorijų portalas

Žudymas rūko

Maloniai rūkančiųjų tinklaraštis

Litvanglų Proezija

Apie prozą ir poeziją - litvangliškai :)

Beno blogas

Vyrams, vaikinams ir apie juos

Grožio deivė

Tinklaraštis apie grožį ir kosmetiką

kaip kaip

Tinklaraštis apie namų priežiūrą

Fyfuole

Tinklaraštis apie grožį

Žalia gyvensena

Tinklaraštis apie ekologiją

Samantos blogas

Gyvenimas, namai, stilius, grožis

Neblogas grožis

Tinklaraštis apie grožį

Lieknėkim

Tinklaraštis apie sveiką lieknėjimą

Astrologija tau

Astrologija, horoskopai, prietarai

Rasos blogas

Ant kvailumo pamatų nepastatysi proto pastato. – Servantesas.

Kosmetikos blogas

Tinklaraštis apie kosmetiką ir grožį

Panelė Mistika

Mistika ir paslaptys

Knygos vakarui

Tinklarštis apie knygas